Visum – Check!

Standard

Nu är det klart. Visumet är fixat. Jag har det i min hand. Kan knappt tro att det gick så fort, Amerikanska ambassaden måste ha skickat det på en gång. Och här har jag gått och oroat mig över att jag inte skulle hinna få det innan den 7 december då vi ska resa till Texas. Så igår var jag och hämtade brevet på posten och det var ett stort kuvert från ambassaden och däri låg mitt pass med visumet och ett brev där det stod ”Welcome to the United States”. Haha! Nu händer det på riktigt!

Idag var jag och fixade förlängd reseförsäkring. Jag vill vara helt säker på att jag har ett skyddsnät om något akut skulle hända i USA och jag vill känna att jag har det redan innan jag åker dit, annars kommer jag bara vara jättestressad över det när jag kommer dit. Men nu kan jag koncentrera mig på andra saker och jag är säker på att jag kommer ha tillräckligt att tänka på när jag kommer dit i alla fall. Nästa grej jag ska kolla upp är nog körkortet, hur länge jag kan använda mitt. Men jag ska nog ta amerikanskt körkort så fort jag kan i alla fall, bara för att ha det och slippa göra det senare, när jag verkligen måste. Jag kanske ska börja göra en lista med saker jag måste göra när jag kommer till USA.

Här kommer lite bilder från helgen hos mormor och morfar :)

Imorgon ska jag åka och labba i Härnösand. Vi ska åka redan 7 på morgonen och kommer inte vara tillbaka förrän 10 på kvällen. Huga! Det är så mörkt nu, den här tiden på året. Idag började det bli mörkt redan halv 3.. Får se om vi får se något dagsljus imorgon.

Advertisements

2 responses »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s