Noll julstämning

Standard

Här har vi ingen julstämning. Inte jag i alla fall. Känns inte alls som att det är julafton imorgon. Har haft en skitdag. Eller den har mest varit en skitdag för jag ville att den skulle vara mysig och julig och det har den inte varit. Jag försökte göra chokladtryfflar och misslyckades. Det blev typ sås istället så de hamnade i soporna. Sen kom Nick och jag på att vi skulle fara och shoppa lite, några sista julklappar. Inte smart! Vi satt fast i bilköer halva eftermiddagen. Jag ska aldrig mer fara och handla dagen innan julafton.

Jag ska göra ett sista försök imorgon och baka lussebullar på förmiddagen. Sen ska vi till Nicks mormor med hans familj och släkt. Jag hoppas det blir en bra julafton. Men till alla er där hemma: God Jul! Jag hoppas ni får en underbara dag :)

Advertisements

4 responses »

  1. God jul Martina :) Skickar stora norrländska kramar :) det blir nog en bra jul även om tryfflarna och lussekatte rinte blir som tänkt. Iår får du prova äggtoddy och annat amerikanskt och fira på deras vis:) nästa år har du klurat ut hur du kan göra svenska julbak i usa :) tyck om du kram kram

    • God Jul Linn! :) Tack, jag skickar varma texas kramar tillbaka :) Haha, lussebullarna höll på att bli en katastrof de med, läste fel och hedde i alldeles för lite mjölk, men det fixade sig :) Tycker om dig med! Hälsa familjen :) Kram

  2. Hej, hur kan ni ha julafton för oss? Det står ju posted on December 24? Och i USA firar man väl juldagen? Hur som så hoppas jag ni får en bra julafton och att vi hörs på Skype :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s