I’m a cowboy

Standard

Okej, så nästa turistiga grej vi gjorde, eller det kanske inte var så turistigt egentligen men, nästa grej typiskt för Texas som vi gjorde när Linn var här var att fara på rodeo. Nu börjar inte de stora rodeona förrän i februari men mannen vi hyr rummet  av hade blivit inbjuden till ett privat rodeo och frågade om vi ville följa med. Han sa att det skulle finnas gratis mat. Av någon anledning så trodde jag att det skulle vara inomhus.

Nick var inte på topp så jag körde. Det hade redan blivit mörkt innan vi for och vi körde på mindre och mindre vägar och hamnade längre och längre ut från bebyggelsen. Tillslut så körde vi in till en gård och där var det en massa människor. De flesta hade på sig kamoflaugejackor och boots och en tant i en husvagn sålde hamburgare och läsk.

Sen började rodeot. Det var unga killar, kanske 18 år som red på tjurar. Usch, jag blev så nervös varje gång de satte sig på en av de där tjurarna. Men de höll sig inte kvar särsklit länge. Tur det kanske. Det var verkligen en speciell kväll och nu är jag sugen på att köpa biljetter till ett riktigt rodeo, antingen här i Austin eller i Houston.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

2 responses »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s