San Marcos

Standard

I lördags så började vi dagen med en Community work out. Det var så himla kul och gud vad trött jag blev! Har haft sån himla träningsverk de senaste dagarna också! Typ idag som jag börjar gå normalt igen. Haha!

Sen så åkte vi till San Marcos för att möta upp Nicks kompis som bor nere i södra Texas, men som var där för dagen. Vi åkte till en skog där vi brukade springa runt när Nick bodde där och hajkade till den här grottan.

Image

Det är så fint där ute, det går en massa stigar kors och tvärs, vi gick omkring därute i flera timmar. Det känns så konstigt att tänka på att det bara är slutet på februari och att ni säkert har en massa snö därhemma. Här är det varmt och skönt, värsta sommarvädret. Dock så märks det på träden att är vår, för de har just börjat få små blad.

Image

ImageLite bildbevis på att vi faktiskt är i Texas :)

Advertisements

4 responses »

  1. Fint! Ja jag tänkte också på det idag. Vara ute och springa i sporttopp skulle man inte precis kunna göra hemma i Sverige för tillfället :) Vad mysigt ni ser ut att ha det! Kram

  2. Härligt :) Vi hoppas på lite sol och snö på sportlovet och sen mer av den varan i påsk när du är med. Ser fram emot det :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s