Rodeo!

Standard

Här kommer lite bilder från Rodeon.

Image

Image

Vi började med att gå runt, det var som en stort tivoli, typ som det brukar vara vid skolavslutningen hemma i Umeå, fast större.

Image

Nicks mamma hade köpt biljetter så att vi satt nästan längst fram, dock så var kamerakillen ivägen ibland. Här är en kille på en bucking bronco. Tog tyvärr inga bilder när de red på tjurarna, det var bara en eller två som klarade sig till signalen gick, alla andra kastades av så fort de kom ut ur båsen.

Image

Här rider de så fort de kan runt tunnor. Jag vill också kunna rida!

Image

Och sen tävlade de med vagnarna. Sen gjorde de iordning för konserterna och medan de gjorde de så fick små barn, typ 5-6 år tävla vilka som kunde rida längst på får. Ska se om jag kan hitta någon video så ni kan få se. För de är så gulliga och det ser så roligt ut. Haha, det roligaste var nog ändå när de intervjuade den lilla tjejen som vann och undrade om hon hade gjort något speciellt för att kunna vinna och hon svarade “I practice on my dog”.

Image

Sen så vandrade vi upp till 5:e våningen där Nicks föräldrar hjälpte till att sälja mat för att samla in pengar till något på Camillas skola, och kollade på konserten därifrån. Först var det någon ung, Justin Beiber liknande typ som sjöng och efter det så var det Demi Lovato. Vet inte vem hon är men hon var OK.

Image

Image

Sen avslutade vi kvällen med att åka fritt fall med händerna i luften.

Advertisements

4 responses »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s