Från varmt till skönt

Standard

Hela den här veckan har det varit hur varmt som helst. Jag har inte kunnat gå utanför dörren utan att bli helt svettig. Har duschat och bytt underkläder typ 3 gånger per dag bara för att jag har känt mig så svettig och äcklig så fort jag har gått utanför dörren. Men imorse när jag vaknade och gick ut i trädgården så kändes det jätteskönt ute. Det var molnigt och inte soligt och 35 grader istället för 40. Så idag har jag grejat i trädgården och bara njutit av att det gick att vara ute utan att svetten rann. Och nu på kvällen när vi åkte för att köpa frozen yoghurt var det bara 27 grader ute! Så skönt! Det verkar som att det ska hålla i sig i veckan och till och med komma lite regn. Det behövs, det är verkligen torrt här nu. 

Image Här är jag i torsdags, i en av många torrlagda bäckar i Austin. Camilla och hennes pojkvän kom och hälsade på oss och vi hade picknick på en hemlig plats som Nick och hans kompis hittade en dag när de var ute och gick.

Image

Advertisements

13 responses »

  1. Ååå var ni och åt friden yougurt där vi var ?? Vill också ha !! Här är det för kallt i stället:(

  2. Hittade precis din blogg. Kul att se att det finns andra som inte uppskattar 40+ i flera manader. Jag bor i Dallas, sa vi har haft samma hetta.

    • Vad kul! Jaa, har lite jobbigt att vänja mig vid värmen just nu, det går an när man kan vara vid havet eller liknande men när man har annat att göra känns det mest jobbigt :) Här regnar det idag, hoppas ni också har det svalare i veckan :)

      • Jag hallar med om det, om man anda hade varit narmare havet hade det varit en helt annan sak. Jag kommer nog aldrig att gilla sommaren har, men om jag bara kan sta ut i nagra ar till sa far vi se sen. Det regnar hos oss med sa det ar svalt och skont. Hade garna velat ha den har temperaturen pa sommaren, men det ar ju forstas helt och hallet onsketankande med tanke pa vart jag befinner mej.

  3. Gud vilka fina bilder! Du är så vacker Martina! Vad härligt att vädret blev mer behagligt. Kan tänka mig att det blir svettigt när luftfuktigheten är så hög också. Har börjat lägga ut bilderna nu från Dalarna ifall du vill ta en titt. De ligger på bloggen. Många kramar från Mikaela

  4. Ja, sag att vi inte skulle ha varmare an 95 har under hela den har veckan! Som du sager, otroligt skont att man kan vara ute ett tag i alla fall utan att fa varmeslag :)

  5. Mysigt ställe :), Skriver från nya datorn som vi drog igång i går kväll, funkar bra så här långt trots Windows 8 :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s