Twin Falls

Standard

Det är så himla kul att få gå upp på morgonen och åka till jobbet. Nick måste skjutsa mig, det där jäkla körkortet drar ut på tiden mer och mer. Jag måste tydligen åka dit och vissa upp mitt certificate of completion innan jag kan boka uppkörning. Suck..

Men stället jag jobbar på är asskönt. Roliga människor, Lisa gillar samma musik som mig.. Hon frågade om jag ville lyssna på musik medan vi jobbade och jag sa visst. Hon frågade vad jag gillar för musik och jag sa att jag lyssnar på det mesta och hon sa bra, för jag lyssnar på konstig musik. Haha, i så fall gör jag också det för jag tyckte om allt hon spelade :) Jobbade som sagt halvdag i torsdags och igår, men från och med nästa vecka jobbar jag måndag, onsdag, fredag. Blir nog bra för då hinner jag plugga till omtentan och om jag får det andra internshipet så kommer jag ha tid för det med :)

Jag hade telefonintervju för det i torsdags, var rånervös precis innan, tycker inte om att prata över telefon, det känns som att det blir så mycket viktigare att det man säger blir rätt. När man träffas i person så känns det bättre för då kan man förklara saker på ett annat sätt och man ser hur den andra reagerar. Men det gick bra i alla fall, jag fick fram allt jag ville säga och hon verkade nöjd så jag har fått göra steg två och prov-skrivit några grejer så de fick se min stil.. Så nu är det bara och vänta och se om jag hör något mer :)

Efter Nick hämtade mig från jobbet igår så åkte vi till Twin falls och sprang. Det är inga vattenfall där längre för det här helt torrlagt. Men springer man ett par km så kommer man till vatten och förra helgen när vi kom dit (då hade det regnat en massa) så kunde vi hoppa från klipporna och simma runt. Igår såg det ut såhär:

Image

Image

Stillastående äckelvatten. Förra helgen såg man inget grus. Men några av killarna sa att om vi sprang en km till så fanns det fler “pooler” med mer vatten. Tur det för jag var både kissnödig och höll på att dö av värmen. Så vi sprang vidare, jag lunkade mer och kom hit:

ImageImageImageImageImageImage

Så himla skönt att hoppa i vattnet och svalka av sig :) Sen sprang vi tillbaka och det var som att jag hade fått nytt liv, allt kändes mycket lättare. Tror det var för att vattnet svalkade och mitt hår var blött och kylde mig lite :)

Sista kortet är från Twin falls, ska försöka hitta ett kort från när vi var där första gången för några år sedan när Nick pluggade i San Marcos, det var fullt av vatten och jättefint.

 

Advertisements

7 responses »

  1. Later underbart i denna hetta. Jag ar sa sugen pa att aka nagonstans, det kanske far bli till Austin en helg for att bara komma ivag nagonstans. Har ju sett nagra olika stallen ni akt till har pa bloggen som jag inte varit vid innan. Jag har ocksa en liten fundering angende att plugga pa distans harifran. Hur funkar det?

    • Jaa, det ar skont att det finns lite vatten runt omkring :) Vi hade en stor askstorm i fredags kvall ocksa, sa nu borde det ha fyllts pa lite. Du far garna hora av dig om ni kommer ner till Austin, ar alltid kul att traffa andra svenskor :) Och om ni aker hit sa maste ni kolla in Hamilton Pools ocksa, har aldrig varit dar men alla kort ser fantastiska ut! Jag laser till Civilingenjor och vissa av kurserna som vi valjer fanns aven som distanskurser, plus att vi har nastan en hel termin nar vi kan lasa vad vi vill. Men jag har fatt knepa pch knapa och sprungit manga vandor till min programansvarig. Men det finns manga distanskurser att valja pa om man kan tanka sig vilket universitet som helst. Men det ar viktigt att kolla sa att de inte har obligatoriska traffar, vissa distanskurser har det. Hoppas det hjalpte lite. Om du har fler fragor kan du maila mig pa martina.engman[at]gmail.com :)

  2. Ser härligt ut :) Kul att det känns bra med jobbet också! Hoppas du får det andra med, vi håller tummarna. Vi har haft super-väder här också men det såg du ju på bilderna jag skickade :)
    Alla hälsar

  3. Såg de här bilderna tidigare i veckan då jag satt och kollade med jossan :) Så skönt att höra att allt går bra med jobbet och du och Nick ser ut som riktiga modeller i de här bilderna! Ser jätteskönt ut!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s